Volvo FMX teherautó és EC230 elektromos markoló - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Volvo FMX teherautó és EC230 elektromos markoló

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:42175
Kor:10-99
Megjelenés éve:2024.08.01.
Alkatrészszám:2274
Volvo FMX Truck & EC230 Electric Excavator
69435 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Inspiráld a gyerekeket, hogy megépítsék a nagy teherbírású építőipari munkagépet, amelyhez egy játék Volvo teherautó és egy markoló is tartozik. A LEGO® Technic Volvo FMX teherautó és EC230 elektromos markoló (42175) szettben egy platós utánfutó, egy játék elektromos markoló és egy töltőállomás található, hogy a gyerekek az izgalmas építési projekt keretében 2 részletgazdag járműmodellt építhessenek meg.

A fiatal kis építők kinyithatják a LEGO Technic teherautó ajtajait, és elbillenthetik a vezetőfülkét, hogy megnézzék a 6 hengeres motor mozgó dugattyúit. Majd a kívánt pozícióba kormányozhatják a teherautót, lekapcsolhatják az utánfutót, és lehajthatják a platót, hogy legurulhasson a markoló.

A játék markolónak nyitható ajtajai vannak, de sok más funkcióval is bír. Nézd meg, hogyan forog 360 fokban a síneken, majd emeld fel és le a markolókanalat a pneumatikus funkcióval!

A építkezések ifjú rajongói elképzelhetik, hogy egy modern építési területen dolgoznak, miközben felemelik és leengedik a töltőállomást a markolókanál és a láncok segítségével, hogy azt a játék markolóhoz csatlakoztathassák.

Ezt láttad már?
close
Ok