Super Sonic vs. Egg Drillster - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Super Sonic vs. Egg Drillster

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:76999
Kor:8-99
Megjelenés éve:2024.08.01.
Alkatrészszám:590
Super Sonic vs. Egg Drillster
27770 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Induljon a 8+ éves videójáték-rajongók képzelőerejének turbófeltöltése a Super Sonic vs Egg Drillster (76999), hősökkel és kalandokkal teli építőjátékkal!

Ez a gyűjthető LEGO® Sonic the Hedgehog™ videójátékos ajándék tartalmaz egy forgó fúrófejjel rendelkező Egg Drillster járművet, egy dokkot a leválasztható lebegő járműnek, egy gyorsulógömb-kilövőt, egy gyorsuló gömböt, és egy labort betörhető fallal.

7 karaktert is tartalmaz a videójátékból: Shadow, Egg Pawn, Dr. Eggman, Pocky, Pecky, Egg Pawnbadnik és „átprogramozott” Gun Wing.

Ez a vagány Sonic-játékkészlet szuper gamer ajándék lehet, hiszen a rajongók Shadow és Super Sonic figuráival játszhatnak el történeteket: versenyezhetnek, hogy legyőzzék Dr. Eggman erőteljes Egg Drillsterét ésa gonosztevőket, elpusztíthatják a laborját, és megmenthetik a foglyuk ejtett állatbarátaikat.

A gyors akciók vidámsága találkozik az önálló játékkal a LEGO Sonic, a sündisznó játékok világában.

A gyerekeknek intuitív építési kalandban lehet részük aL EGO Builder appal! Az alkalmazásban a fiatalok felnagyíthatják és megforgathatják a modelleket, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

Ez az 590 darabból álló szett tartalmaz egy megépíthető Egg Drillster járművet, amely 7 cm magas, 24 cm hosszú és 12 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok