A Sárkány Energiamagok temploma - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
KOSÁR OLDALRA

A Sárkány Energiamagok temploma

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:71795
Kor:8-99
Megjelenés éve:2023.06.01.
Alkatrészszám:1029
Temple of the Dragon Energy Cores
39900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyerekek egy izgalmas utazásba vághatnak bele a Világerdőben, hogy eljátsszák a NINJAGO® Dragons Rising TV sorozat meghatározó jeleneteit ezzel A Sárkány Energiamagok temploma (71795) játékkészlettel.

A 4 emeletes templomot egy varázslatos fa öleli körül, és olyan klassz csapdákkal van ellátva, mint a lezuhanó fatörzsek, egy alámerülő erkély és egy leboruló szobor.

Klassz játék gyerekeknek.

Az akciódús játékkészlet 6 minifigurát is tartalmaz: Cole-t, Kai-t és Nyát, fejenként 2 arany katanával, a templom szellemét, aki egy nagy aranykarddal van ellátva, Ras főurat aranykalapácsával, és Beatrix császárnőt uralkodói kardjával. A szettben egy sárkány-energiamag is található a templom tetejénél, amiért a karakterek harcolnak.

Szórakoztató, digitális élmény LEGO® építőknek A LEGO Builder appal te és gyereked egy egyszerű és intuitív építési kalandba vághattok bele. Az appban felnagyíthatod és megforgathatod a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetsz el, és nyomon követheted a haladásodat.

Kiállítható dekoráció – A Sárkány Energiamagok temploma 42 cm magas, 35 cm széles és 20 cm mély, ami két játékközött kiállítva is klasszul mutat.

Ezt láttad már?